Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@22:45:46 GMT

ممنوع شدن ازدواج کودکان زیر ۱۸ سال در مصر

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۴۹۹۴

ممنوع شدن ازدواج کودکان زیر ۱۸ سال در مصر

به گزارش تابناک  به نقل از آناتولی، کابینه مصر ‌با قانون ممنوعیت ازدواج کوکان و افراد زیر ۱۸ سال موافقت کرد.


 کابینه مصر ‌‌از تصویب پیش‌نویس قانونی خبر داد که شامل ممنوعیت ازدواج کودکان و افراد زیر ۱۸ سال می‌شود.

در بیانیه منتشر شده از سوی هیئت وزیران مصر آمده است که چنین قانونی از طریق ممنوعیت، جزای نقدی و حبس به دنبال کاهش این پدیده منفی و تأثیر منفی آن از نظر روانی، فرهنگی، روحی یا جسمی بر روی افرادی است که هنوز صلاحیت ازدواج را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیش‌نویس تصریح می‌کند که ثبت عقد ازدواج برای فردی که به ۱۸ سال میلادی نرسیده باشد، جایز نبوده و عقد مذکور قانونی نیست‌.

قانون مذکور، سردفتر و یا دفتر اسناد رسمی را مکلف کرده است که ازدواج‌های رسمی را که یکی از طرفین آن کودک زیر ۱۸ سال در زمان عقد باشد، به دادستانی عمومی معرفی کند‌.

بر این اساس،‌ هر دختر یا پسر زیر ۱۸ سال در صورت ازدواج با حکم حبس حداقل یک سال و جریمه نقدی بین ۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار پوند مواجه خواهد شد.

همچنین دادگاه،‌ ولی ‌یا سرپرست‌ یا قیم فرد زیر ۱۸ سال را که عامل چنین جرمی باشد، به هیمن مجازات محکوم می‌کند.

همچنین برای دفترخانه‌ای که چنین ازدواجی را ثبت کند، نیز مجازات حبس از شش ماه و جزای نقدی از ۲۰ هزار پوند در نظر گرفته شده و مجوز فعالیت نیز باطل خواهد شد.

پیش‌نویس قانون ممنوعیت ازدواج کودکان و قید صریح سن ازدواج، برای اولین بار است که به صورت قانون جداگانه تدوین شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز یازدهم رمضان کابینه مصر ازدواج قانون مذکور ماه رمضان طرح ترافیک 1401 آلودگی هوا دعای روز یازدهم رمضان زیر ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با اشاره به نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان گفت: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مفاد این قانون اجرایی نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا معافی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: طی سال ۱۹۵۲، ساکنان لندن پنج روز آلودگی شدید هوا را تجربه کردند و آمار بالایی از مرگ‌ومیر در پی آن به ثبت رسید که این موضوع منجر به وضع قانون هوای پاک در لندن شد.

وی افزود: سال ۱۳۹۶ نیز قانون هوای پاک تصویب شد که مفاد متعددی دارد و از جمله آن می‌توان به لزوم استفاده و بهره‌مندی از سوخت مناسب و رفع آلودگی واحدهای صنعتی در مهلتی معین اشاره کرد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عمده مواد این قانون اجرایی نشده است.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان تصریح کرد: طبق اعلام مسئولان مربوطه در سال ۱۳۹۳، شاهد ثبت ۸۵ هزار مورد سرطان جدید بودیم و در سال ۱۴۰۰، صحبت از ثبت ۱۱۲ هزار مورد و پیش‌بینی‌ها بر این بود که در سال ۱۴۰۴، شاهد ثبت ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید باشیم، اما با گذشت دو سال و در سال ۱۴۰۲، طبق اعلام مسئولان بهداشت کشور، ۱۶۰ هزار مورد سرطان جدید به ثبت رسید.

معافی با بیان اینکه میزان تولید گازهای نامناسب در کشور برابر با ۱۱۵ میکروگرم و میزان متوسط جهانی تولید این گازها برابر با ۶۳ میکروگرم است، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در جمعیت زیر ۱۵ سال، ۱۵ مورد مبتلا به سرطان شناسایی می‌شود که این آمار قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی هوا به خصوص آلودگی ناشی از ترافیک، نقش اساسی در سرطان اطفال دارد، گفت: تماس مادر باردار با مواد سمی از جمله انواع سموم و هوای آلوده نیز می‌تواند منجر به افزایش ریسک ابتلای فرزند پس از تولد به سرطان شود.

فوق تخصص خون و سرطان کودکان با بیان اینکه تماس شغلی والدین با مواد سرطان‌زا حتی پیش از ازدواج در بروز سرطان در کودکان مؤثر است، اضافه کرد: به طور قطع نمی‌توان در یک جامعه آلوده، فضایی امن از لحاظ ریسک ابتلاء به سرطان برای فرزندان ایجاد و آنها را در یک محفظه قرنطینه کرد، از همین رو تمام افراد جامعه در خصوص کاهش آلودگی هوا باید به رسالت فردی و اجتماعی خود پایبند باشند.

کد خبر 751434

دیگر خبرها

  • آلمان نمایش نمادهای مربوط به روز پیروزی را ممنوع کرد
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در آزادراه‌ها
  • تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • تیک تاک در مقابل کاخ سفید قد علم کرد
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • شکایت تیک‌تاک و بایت دنس برای جلوگیری از فروش اجباری در آمریکا
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری