Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فراکسیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی گفت: در صورت تصویب کلیات و جزییات این طرح و تایید شورای نگهبان ازدواج دختران زیر ۱۳ سال و پسران زیر ۱۶ سال ممنوع می شود.

 

«فریده اولادقباد» در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به تصویب یک فوریت طرح اصلاح ماده 1041 قانون مدنی گفت: در صورت تصویب کلیات و جزییات این طرح و تایید شورای نگهبان ازدواج دختران زیر 13 سال و پسران زیر 16 سال ممنوع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر در بسیاری از استان ها این اتفاق می افتد و حتی در تهران در حاشیه ها و بخش ها و سکونتگاه های رسمی نیز مواردی به ما گزارش شده است.

 

وی با اشاره به دیدارهای فراکسیون زنان برای بررسی این طرح با علما و مراجع عظام تقلید در قم گفت: مهمترین علتی که باعث شد فراکسیون زنان به این موضوع ورود پیدا کند آثار و تبعات جسمی و روحی بود که برای این دختران ایجاد می شد به هر حال دخترانی که زیر 13 سال ازدواج می کنند معمولا با تصمیم گیری والدین تن به این ازدواج ها می دهند و خودشان رضایتی ندارند و بعد از مدتی که شرایط سنی آنها می گذرد و وارد مسایل اساسی زندگی می شوند دچار مشکلات روحی، اضطراب و پرخاشگری می شوند.

 

رییس فراکسیون زنان تصریح کرد: یکی از موارد دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که این دختران بعد از ازدواج از ادامه تحصیل باز می مانند و نمی توانند مهارت های اصلی زندگی را آموزش ببینند.

 

وی با طرح این سوال که آیا اگر دختری به بلوغ جسمی برسد به بلوغ اجتماعی نیز رسیده است؟ گفت: صرف اینکه دختران به بلوغ جسمی می رسند نمی تواند دلیلی برای ازدواج آنها و تشکیل خانواده باشد قطعا دختران در این سن نمی توانند وظایف همسری و مادری را به خوبی انجام دهند، آنها هنوز خودشان کودک هستند و مهارت های اصلی زندگی را فرا نگرفته اند که بتوانند مسئولیت خانواده و تربیت فرزند را به عهده بگیرند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: معمولا این دختران به دلیل اینکه دچار افسردگی و اضطراب می شوند مورد خشونت کلامی و جسمی قرار می گیرند و بعد از مدتی به دلیل چالش هایی که با آن مواجه هستند، طلاق می گیرند.

 

وی بیان کرد: البته یکی از مواردی که باید بعد از تصویب این طرح در مجلس و تایید آن از سوی شورای نگهبان مورد دقت مسئولان در استان های مختلف قرار گیرد این است که مراقب ازدواج های غیر رسمی باشند و امیدواریم رسانه ملی با آموزش و آگاهی به مردم به این موضوع کمک کند که خدایی ناکرده بعد از تصویب، تایید و اجرای این قانون شاهد ازدواج های غیر رسمی نباشیم و تمامی ازدواج ها با ثبت رسمی انجام شود./

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: دفاع مقدس وزیر بهداشت مشکلات اقتصادی حادثه تروریستی اهواز اهواز آیت الله مکارم شیرازی شیراز ارتش جمهوری اسلامی حسن روحانی مجلس فریده اولادقباد ازدواج مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۵۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  •  مسکن کارگری در راه است؟
  • متقاضیان خانه بخوانند / مسکن کارگری به کجا رسید؟
  • خبر خوب به متقاضیان خانه؛ مسکن کارگری در راه است؟
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان؛ افزایش ۱۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • حداقل «حقوق» بازنشستگان؛۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان/ افزایش۱۰۰ و ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • الفاظ رکیک سپهر حیدری پس از ممنوعیت حضور دختران پرسپولیسی در ورزشگاه
  • واکنش تماشایی همبازی طیبی و اولاد قباد در لیگ قهرمانان اروپا
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی