Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان، یک فوریت طرح ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۳ سال و پسران زیر ۱۶ سال را مورد بررسی قرار دادند.

این طرح نهایتا با ۱۵۱ رأی موافق و ۳۴ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۸ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رسید.

احمد امیرآبادی در مخالفت با این فوریت، گفت: غیر از آنچه که تشخیص شرع مقدس اسلام است، یقینا شوران نگهبان آن را رد می‌کند علاوه بر آن مجلس نمی‌تواند به مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به این مسائل توجه کنیم تا در مجلس کار عبثی انجام نشود.

نماینده مردم قم در تهران مخالفت خود با فوریت این طرح را متوجه مشکلات اقتصادی کشور کرد و افزود: اصل مسئله این است که مردم با گرفتاری‌های عدیده اقتصادی دست به گریبان هستند. اولویت کشور امروز روز کوروش و تغییر ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی نیست بلکه رسیدگی به مشکلات اقتصادی کشور و کاهش قدرت خرید مردم است.

این عضو هیات رییسه مجلس ادامه داد: در شرایطی که حقوق کارگر افزایش نیافته، قیمت انواع و اقسام کالا‌ها توسط زالو صفت‌ها افزایش یافته است و نظارت جدی هم روی توزیع آن‌ها نمی‌شود.

امیرآبادی افزود: نرخ دلار امروز از ۱۷ هزار تومان هم عبور کرد. باید به این مسئله فکر کنیم نه به دختر خانمی که ظاهرا غیرایرانی هم هست و والدینش اجازه ازدواج داده‌اند، اما به خاطر توقف اجرای حکم عقد این دختر خانم توسط دادستان. این مسئله اولویت ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: به فوریت طرح اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی رای ندهید تا طرح‌های اولویت‌دار در دستور کار مجلس قرار گیرد.

همایون هاشمی دیگر نماینده مردم در موافقت با درخواست فوریت، گفت: آقای امیرآبادی برای شما واقعا متاسفم که این حرف‌ها را زدید و حق مطلب را خراب کردید.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس ادامه داد: در مباحث اجتماعی یک فرد، مساوی با کل ملت است. چطور قضیه‌ای به این بزرگی را کوچک کردید؟ شما به فرزندان خودتان که نه به اقوام درجه سوم‌تان اجازه می‌دهید تن به چنین ازدواج‌هایی بدهند؟ بنده به عنوان یک کنشگر اجتماعی از حرف شما، دلم سوخت. چطور اجازه دادید در چند دقیقه مسیر طرح را به جایی برید که انسان فکر کند غیرواجب است در حالی که از اوجب واجبات است.

وی تاکید کرد: اگر به دختر خانمی ظلم مضاعف می‌شود مجلس به عنوان سکاندار کشور باید جلوی ظلم را بگیرد. دست بوس شما هستم به این مسئله اخلاقی و اجتماعی اهمیت بدهید چرا که آسیب‌های اجتماعی در اوج خودش است. عمده طلاق‌ها ناشی از ازدواج‌های زودهنگام است. آیا باید چشم بر آثار روانی و اقتصادی و جنایی این ازدواج‌ها بست؟ با حداکثر آراء فوریت این طرح را تصویب کنیم.

این صحبت‌های نماینده مردم میاندوآب در مجلس انتقاد نماینده مخالف فوریت طرح مذکور را در پی داشت. امیرآبادی خواستار دادن تذکر اصل ۷۹ شد، اما علی مطهری رییس جلسه سخنان هاشمی را در سطحی ندانست که امیرآبادی بخواهد تذکر اصل ۷۹ بدهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نمایندگان مجلس جلسه علنی مجلس طرح ممنوعیت ازدواج دختران زیر 13 سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم

عباس ستایشگو در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ابتدا بیان کرد: مجلس یکی از اساسی‌ترین ارکان حاکمیتی و مظهر اصلی مردم‌سالاری دینی و نماد اراده و حاکمیت مردم و به فرموده امام راحل در رأس امور است.

مشاور فرهنگی اجتماعی مجمع جهانی ایثارگران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: قریب به ۶۰ اصل یعنی حدود یک سوم از قانون اساسی، به مسائل مجلس مربوط می‌شود که حاکی از اهمیت مجلس در اداره امور کشور است و مجلس محور بسیاری از تصمیم‌سازی‌ها، قانون‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی است و به عبارتی مسیر حرکت دولت و ملت را تعیین می‌کند.

۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم

این فعال فرهنگی و رسانه‌ای با اشاره به اهمیت و اثرگذاری و سرنوشت‌سازی تصمیمات مجلس در ابعاد وسیعی از امور مملکتی گفت: شایسته است مردمی که می‌خواهند چنین قدرت عظیم قانونی را با انتخاب نماینده در اختیار وی قرار دهند و سرنوشت خود و جامعه را به او بسپارند در انتخاب خود دقت کنند و اصلح به معنای شایسته‌ترین فردِ مورد وثوق و اعتماد را که بتواند با وضع قوانین صحیح و عادلانه، حقوق مردم را حفظ کند، انتخاب کنند.

وی تاکید کرد: افرادی شایسته رأی مردم هستند که بدون چشمداشت به خدمت بدون منت به خلق می‌اندیشند، به آموزه‌ها و اعتقادات دینی و به کارگیری آنها در وضع قوانین و روابط اجتماعی متعهد هستند و برای مردمی که او را به عنوان وکیل خود بر مسند مجلس می‌نشاند احترام و ارزش قائل‌اند.

نماینده خوب باعث تداوم حرکات و برکات دولت انقلابی می‌شود

عباس ستایشگو با بیان اینکه همه ما شاهد برکات دولت انقلابی و مجلس انقلابی هستیم افزود: تخصص به معنایی توانایی و کارایی لازم، تدین و تقوا، دلسوزی و شجاعت شاخص‌هایی است که نمایندگان باید داشته باشند و به طور جهادی برای مردم خدمت کنند.

وی با اشاره به خصوصیات اصلح از دید رهبر انقلاب گفت: تقید دینی، اصرار بیشتر بر استقلال کشور، عقیده جدی به مبارزه با فساد، جدیت نسبت به منافع ملّی و کنار گذاشتن تعصبات جناحی از جمله این خصوصیات است و ممکن است همه افراد را نشناسیم ولی می‌توانیم به افراد و گروه‌های مورد اعتماد، اعتماد کنیم برای ما حجت است.

نماینده شایسته کسی است که استان یا شهرستان را وارد بازی‌های جناحی نکند

ستایشگو در ادامه گفت: قطعاً نماینده مجلس شورای اسلامی باید این اطمینان را به مردم بدهد که از عملکرد جناحی و بپرهیزد و استان یا شهرستان را وارد بازی‌های جناحی نکند، آنقدر در سیاست و حکومت صاحب تجربه باشد که بتواند ارتباط برقرار کند و با وزرا مراوده صحیح و قانونی داشته باشد تا بتواند بیشتر و بهتر امکانات و بودجه‌ها را جذب کند، مقبولیت و سابقه مدیریتی یا نمایندگی روشن و مورد قبولی از نگاه مردم داشته باشد.

وی تشریح کرد: مردم دیگر دنبال احتمال و آزمون و خطا نیستند و آنها می‌خواهند نماینده‌ای مطمئن را به مجلس بفرستند که توانمند باشد نه آنکه دو سال طول بکشد تا صندلی خود را در مجلس بشناسد.

مردم دنبال کاندیدای ساکت و منفعل و یا صرفاً سالم نباشند

رئیس ستاد مردمی وحدت، پیشرفت و عدالت آیت الله سیدابراهیم رئیسی در شهرستان مهر در تشریح دیگر خصوصیات کاندیدای اصلح افزود: نامزدی که می‌خواهد ردای نمایندگی مجلس را بپوشد باید سخنور و خطیب باشد زیرا مردم دنبال کاندیدای ساکت و منفعل نیستند.

ستایشگو افزود: تخصص و تعهد نیز از خصوصیات بارز نماینده آتی در نگاه مردم است؛ متعهد بی تخصص فقط ممکن است پاکدست باشد و سالم بماند، اما عملکرد مثبت ملی و منطق ای نخواهد داشت، نماینده متخصص غیرمتعهد هم ممکن است به رأی دهندگانش خیانت کرده و برای خود و باندش کار کند یا منافع آن استان یا شهرستان را قربانی مطامع جناحی و اغراض شخصی کند.

عضو خانه کارگر افزود: نماینده‌ای که بتواند سرمایه را وارد استان فارس یا شهرستان کند و در عمل جلوی سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن کند آن استان یا شهرستان را ثروتمند کند.

عباس ستایشگو در پایان در بیان اولویت‌های استان فارس از نگاه رأی دهندگان گفت: رفع معضلات فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی، بهبود راه‌های مواصلاتی و توسعه شبکه حمل و نقل، ضرورت تخصیص منابع ملی برای نوسازی و بهسازی مسیرهای مواصلاتی استان، کمبودهای موجود در امکانات و تجهیزات ورزشی در مناطق مختلف از جمله اولویت‌های استان فارس است.

کد خبر 6100559

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • تصویب ممنوعیت فعالیت شبکه «الجزیره» در کابینه رژیم صهیونیستی